Copertine din sticlă

Foarte rar întâlnite la clădirile din Moldova,dar care se folosesc în mod curent în Europa copertinele din sticlă sunt extrem de utile, uşor de montat şi conferă un design deosebit oricărei intrari.

Ușile din Cutia Telescopică

Oferim cadru telescopic pentru usa ,care poate fi incorporat in orice gol cu grosimea peretelui de la 75 la 270 mm. Cadrul de usa telescopic poate fi montat in deschiderile diferitor tipuri de cladiri,redindu-i un aspect modern.Cadru pentru usa telescopic din aluminiu...

Pereți despărțitori și uși antiincendiare

Ușile antiincendiu și pereții despărțitori sunt o protecție sigură împotriva incendiilor și vor crea un sentiment de siguranță și confort în biroul dvs. Toate ușile și pereți despărțitori antiincendiari pe care le propunem spre vînzare sunt certificate pentru rezistență la foc.

Sisteme de compartimentare dintr-un material plastic compact (HPL)

Plasticul compact (HPL) va ajuta ieftin și frumos să amenajezi baia cu pereți de compartimentare sanitari Rezisența la umiditate permite instalarea pereților despărțitori din plastic compact în toalete și chiar și duș cabine evitînd formarea mucegaiului si fisurilor.

Pereți despărțitori sanitari

Complexe sportive,business centre, școli, magazine de vânzare cu amănuntul, spitale și alte clădiri publice, au nevoie de toalete. Compania noastră va oferă pereți despărțitori sanitari din Moldova, care permit econom și inteligent optimizarea spațiului.

Uși batante și glisante

Ușilor le revine un rol important în design-ul interior. Producătorii ușilor de interior oferă o gamă variată de opțiuni, cu o varietate de modele, materiale de confecție, construcție și modul de deschidere.

Sisteme de compartimentare pentru oficii

Modul de organizare a afacerii moderne necesită schimbări. Pentru flux de lucru eficient în sala de birou sunt necesare săli pentru negocieri, birouri pentru conducători de departamente, săli pentru recreere, etc.

Cabini de duș de sticlă la comandă

Articolele din sticlă în designul interior se disting printr-un farmec și o frumusețe aparte. Ele sunt capabile să umple cu armonie și rafinament fiecare cameră.

Fațadele

Fațada clădirii este cartea sa de vizită. Arhitectura modernă necesită noi abordări pentru proiectarea orașelor. Astăzi, în Chișinău, pot fi găsite fațade de sticlă, care sunt foarte frumoase și funcționale.

Sticla călită și articole din ea

Primul și cel mai important avantaj al acestui material – durabilitatea și siguranța. Aceste caracteristici pot fi obținute după prelucrarea specială. Sticla este încălzită la o temperatură ridicată și apoi răcită.

Comanda apel
+
Sunati-ma!