Copertine din sticlă

Copertine din sticlă

Foarte rar întâlnite la clădirile din Moldova,dar care se folosesc în mod curent în Europa copertinele din sticlă sunt extrem de utile, uşor de montat şi conferă un design deosebit oricărei intrari.

Ușile din Cutia Telescopică

Ușile din Cutia Telescopică

Oferim cadru telescopic pentru usa ,care poate fi incorporat in orice gol cu grosimea peretelui de la 75 la 270 mm. Cadrul de usa telescopic poate fi montat in deschiderile diferitor tipuri de cladiri,redindu-i un aspect modern.Cadru pentru usa telescopic din aluminiu...

Pereți despărțitori și uși antiincendiare

Pereți despărțitori și uși antiincendiare

Ușile antiincendiu și pereții despărțitori sunt o protecție sigură împotriva incendiilor și vor crea un sentiment de siguranță și confort în biroul dvs. Toate ușile și pereți despărțitori antiincendiari pe care le propunem spre vînzare sunt certificate pentru rezistență la foc.

Sisteme de compartimentare dintr-un material plastic compact (HPL)

Sisteme de compartimentare dintr-un material plastic compact (HPL)

Plasticul compact (HPL) va ajuta ieftin și frumos să amenajezi baia cu pereți de compartimentare sanitari Rezisența la umiditate permite instalarea pereților despărțitori din plastic compact în toalete și chiar și duș cabine evitînd formarea mucegaiului si fisurilor.

Pereți despărțitori sanitari

Pereți despărțitori sanitari

Complexe sportive,business centre, școli, magazine de vânzare cu amănuntul, spitale și alte clădiri publice, au nevoie de toalete. Compania noastră va oferă pereți despărțitori sanitari din Moldova, care permit econom și inteligent optimizarea spațiului.

Uși batante și glisante

Uși batante și glisante

Ușilor le revine un rol important în design-ul interior. Producătorii ușilor de interior oferă o gamă variată de opțiuni, cu o varietate de modele, materiale de confecție, construcție și modul de deschidere.

Sisteme de compartimentare pentru oficii

Sisteme de compartimentare pentru oficii

Pereti din sticla vă vor ajuta să împărțiți spațiul rațional și să dotați confortabil locul de muncă. Comanda partitii de oficii din sticla la Chișinău

Cabini de duș de sticlă la comandă

Cabini de duș de sticlă la comandă

Articolele din sticlă în designul interior se disting printr-un farmec și o frumusețe aparte. Ele sunt capabile să umple cu armonie și rafinament fiecare cameră.

Fațadele

Fațadele

Fațada clădirii este cartea sa de vizită. Arhitectura modernă necesită noi abordări pentru proiectarea orașelor. Astăzi, în Chișinău, pot fi găsite fațade de sticlă, care sunt foarte frumoase și funcționale.

Sticla călită și articole din ea

Sticla călită și articole din ea

Primul și cel mai important avantaj al acestui material – durabilitatea și siguranța. Aceste caracteristici pot fi obținute după prelucrarea specială. Sticla este încălzită la o temperatură ridicată și apoi răcită.

Compania ADOSS

Noi vă oferim soluții pentru zonarea spațiilor cu ajutorul partițiilor de birou. Producem și instalăm, de asemenea, și alte tipuri de articole din profile și sticlă securizată.

Suntem parteneri oficiali ai holdingului de producție și vânzări ALUTECH, principalul producător de sisteme de profile din aluminiu din Europa de Est. 

Am fondat compania în anul 2001, iar de atunci ne-am extins sortimentul și ne-am perfecționat calitatea producției în mod constant. Astfel propunem clienților noștri următoarele produse: 

Partiții de birou, fabricate din sticlă și aluminiu, ce sunt o opțiune optimă pentru zonarea birourilor, a spațiilor comerciale și a altor tipuri de încăperi. 

Cabine de duș de sticlă securizată, în variate forme și mărimi, proiectate și confecționate conform preferințelor clienților și  a particularităților încăperii. Realizăm, de asemena, pereți despărțitori și uși pentru cabinele de duș la comandă.

Uși batante și glisante de interior,, tipul cărora se alege în dependență de încăpere, de spațiul disponibil, de designul locuinței.  

Articole din sticla călită, durabilă, sigură și rezistentă la impact. În afară de uși confecționăm scări, blaturi, suporturi și multe altele.

Pereți despărțitori sanitari, ce sunt amplasați în cele mai variate spații: complexe sportive, școli, magazine, spitale. 

Vitrificarea fațadelor,care asigură o bună iluminare naturală a încăperilor, izolare fonică de la zgomotul din stradă. Efectuăm toate etapele acesteia: măsurăm, producem, instalăm.

De ce să alegeți compania noastră? 

Garanția calității: avem experiența de 20 de ani de activitate, care s-au transformat în calitatea și sortimentul variat al produselor noastre. Aceasta este confirmată de diplomele și certificatele noastre.

Siguranță: răspundem pentru calitatea produselor noastre, de aceea oferim garanție de 10 ani pentru profilele de aluminiu și 2 ani pentru feronerie.

Design modern și atractiv – puteți alege materialul, culorile, în concordanță cu stilul și designul încăperii și preferințelor personale.

Produse personalizate după mărimi individuale. Avem propriul atelier de producție, de aceea putem crea profile și produse din acestea după mărimile dvs. individuale. Inginerii noștri calificați pot reliza sarcinile cele mai complexe și pot pune în practică proiectele dvs. cele mai îndrăznețe.

Spații moderne, confortabile, funcționale: cu produsele noastre vă puteți modela spațiile în conformitate cu necesitățile, interesele și stilul companiei dvs.

Deservire complexă: efectuam întreg procesul de creare a produsului, de la luarea măsurilor, pana la instalare și deservire ulterioară, în perioada de garanție și post-garanție.

Efectuăm luarea măsurilor și oferim consultații în mod gratuit.

Transformați încăperile dvs. în spații moderne și practice cu ajutorul produselor ADOSS.

Faceți comandă la numărul de telefon: 060 35 34 35 , 022 42 95 43, 022 429 271

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa managerilor noștri. 

Acasa 1
Acasa 2
Acasa 3
Acasa 4
Comanda apel
+
Sunati-ma!