Sisteme de compartimentare pentru oficii

Modul de organizare a afacerii moderne necesită schimbări. Pentru flux de lucru eficient în sala de birou sunt necesare săli pentru negocieri, birouri pentru conducători de departamente, săli pentru recreere, etc. Reparația generală și reamenajarea duc la cheltuieli materiale foarte mari. Dar există o soluție! Sistemele de compartimentare pentru oficii sunt special concepute pentru zonarea competentă a încăperilor.

Împărțirea rațională a spațiului și organizarea confortabilă a locurilor de muncă au un efect benefic asupra stării de spirit a angajaților, productivității muncii și rezultatelor activității companiei în general. Noi vă oferim cele mai bune sisteme de compartimentare din Moldova, pereți de sticlă, usi glisante, uși de sticlă și alte lucruri care vor face procesul de muncă mai plăcut.

Sistemele moderne de compartimentare a oficiilor sunt de 2 feluri: fixe și mobile. Primul tip este montat pe o șină de aluminiu, montată în tavan sau podea, avînd o umplutură din cele mai diferite materiale: plastic, plăci aglomerate, sticlă călită, gips-carton, etc. Sistemele de compartimentare mobile pentru oficii sunt formate din unul sau mai multe blocuri, pentu legătura cărora sunt folosite barele.

Pereții despărțitori din aluminiu- cea mai populară opțiune pentru delimitarea spațiilor de birouri. Pentru prima dată în Chișinău acest tip de pereți poate fi utilizat și în spații de locuit. Ele sunt caracterizate prin rezistență, siguranță, accesibilitate și capacitatea de a efectua instalarea fără aprobarea prealabilă a Serviciului de Locuințe.În plus, sistemele de compartimentare de birou din aluminiu – sunt un mod universal de a compartimenta și de a construi spatii comerciale și spatii de birouri.

Design-ul elegant al încăperii, cu investiții minime. comerciale și spatii de birouri. Design-ul elegant al încăperii, cu investiții minime. Toate aceste lucruri sunt posibile, dacă acordați atenție ușilor pliante, ușilor glisante, modelelor de sticlă, precum și alte modele create pentru a optimiza spațiul disponibil

Avantajele sistemelor de compartimentare și de profil din aluminiu

Compania noastră funcționează pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Pereții despărțitori plianți, pereții despărțitori de sticlă, uși de sticlă și alte produse au o serie de avantaje semnificative:

  • Construite, asamblate și dezasamblate cu ușurință;
  • În calitate de material de umplutură poate fi utilizată o varietate de materiale (sticlă, PAL, plastic, etc);
  • Nu este nevoie de a efectua reparația capitală a spațiului de birou;
  • Durabilitate, funcționalitate și estetica;
  • Abilitatea de a crea un birou stilat și elegant;
  • Abilitatea de a distribui în mod inteligent spațiul;
  • Perioadă îndelungată de exploatare;
  • Calități înalte de izolare fonică;
  • Proprietăți antiincendiare
  • Accesibilitate la preț;

Răspîndire largă în Republica Moldova au primit pereții despărțitori plianți pentru odăi, pereți despărțitori de sticlă și alte produse ale companiei noastre. Ei au un avantaj major – acestea sunt ușor de instalat și ușor de demontat. Este important pentru companiile care din anumite motive, trebuie să-și schimbe des birourile. Indiferent de spatiul comercial sau de birou, pereții despărțitori din sticlă permit transformarea oricărui spațiu, cu ajutorul zonării lui inteligente. Este demn de remarcat faptul că noi folosim sticlă de siguranță, care are multe avantaje. Sticla călită nu se teme de lovituri, este ușor de curățat și va servi cu fidelitate pentru compania dumneavoastră o perioadă lungă de timp.

Al doilea avantaj important – economia spațiului interior. Pereții despărțitori din apartament, precum și pereții despărțitori de birouri din Chișinău și alte orașe ale Moldovei sunt stabilite pe un profil de aluminiu, care are o lățime și grosime mică. Acest lucru il ferește de concurența cu gips-carton, cărămidă și piatră. Odata cu aceasta ușile pliante si pereții despărțitori nu necesită finisaje decorative suplimentare, deoarece aspectul lor este foarte elegant și stilat.

La întreprinderile ce fac parte industriilor alimentară și chimică din Moldova, sistemele de compartimentare trebuie să aibă o altă proprietate importantă – rezistența la umiditate. Produsele noastre fac față și acestei sarcini. Este demn de remarcat faptul că sticla călită și ușile pliante corespund principiului popular mondial de organizare a spațiilor deschise «Open Space» . Pereti despărțitori fac întregul proces de lucru transparent. Acest lucru înseamnă că fiecare angajat va încerca să-și îndeplinească toate obligațiunile sale de lucru la cel mai înalt nivel.

Domeniul de aplicare a unor asemenea construcții nu este limitat la birouri si spatii comerciale. Acestea ar putea fi apartamente de locuit, cluburi de fitness și centre de expoziții. Sticla călită, pe care o folosim pentru produsele noastre, face sistemele noastre de compartimentare cu adevărat competitive și foarte întrebate pe piața Moldovei.

Comanda apel
+
Sunati-ma!