Cabini de duș de sticlă la comandă

Articolele din sticlă în designul interior se disting printr-un farmec și o frumusețe aparte. Ele sunt capabile să umple cu armonie și rafinament fiecare cameră. Cabina de duș din sticlă securizată poate ocupa locul său bine meritat în baie. Cu ajutorul ei, interiorul devine mai frumos și interesant. În același timp, aceasta este o construcție foarte practică și funcțională.

Instalarea unuei cabine de duș este direcția noastră de profil. Vă oferim o mare varietate de forme ale cabinei.

Confort, comoditate și cireașa de pe tort în interiorul dvs – toate acestea le îmbină cabina de duș din sticlă.

Compania noastra vă oferă cabine de duș de sticlă și alte produse: pereți despărțitori din sticlă și instalații sanitare, uși pliante în Moldova. Cabinele pot fi de diferite forme și mărimi. La confecționarea articolelor din sticlă noi luăm în considerare toate dorințele clienților nostri cît și particularitățile încăperii.
Chiar și cele mai complexe sarcini și cele mai îndrăznețe proiecte vor fi puse în aplicare de mîinile inginerilor noștri calificați cu experiență. În baia dvs va apărea o cabină de duș unică din sticlă, pentru că noi folosim:

 • Diferite tipuri de sticlă;
 • Accesoriile originale ca formă și culoare;
 • Prelucrarea decorativă a sticlei;
 • Bălămăli non-standard;
 • Abordare creativă.

Cabine de duș unghiulare în Moldova

În cele mai multe cazuri, clienții noștri sunt interesați de cabine de duș unghiulare din sticlă securizată. Aceste modele unghiulare pot fi de diferite forme. Cabinele de duș pot fi pătrate, dreptunghiulare și hexagonale. Astăzi, în Moldova, din sticlă securizată se confecționează tot mai multe produse. Este un material sigur și practic, care este rezistent la deteriorări mecanice și păstrează aspectul estetic mai mulți ani. Profesioniștii noștri au o vastă experiență de lucru cu un asemenea material care ne permite să oferim clienților noștri și pereți despărțitori din sticlă.

Este demn de remarcat faptul că noi oferim pe piață produse unice și neobișnuite din sticlă călită în Moldova, deoarece utilizăm balamale de bază non-standard, care permit realizarea unui stand de colț, cu un oricare unghi de deschidere.

Pereți despărțitori pentru cabine de duș

Pereții despărțitori pentru cabinele de duș din sticlă sunt formați din mai multi pereți din sticlă, atașaэш sigur și ferm de perete. Pentru fabricarea lor este folosită cea mai diversă sticlă călită: mată, transparentă, etc. Pentru ce se instalează astfel de construcții? Acesta este un fel de cabină de duș din sticlă care oprește jeturile de apă. Specialiștii noștri într-o perioadă scurtă de timp, vor produce astfel de sisteme. În plus, cabina de duș, prețul căreia la noi vă va încînta, va fi proiectată în mod special pentru baia dvs. și în funcție de dorințele dumneavoastră.

Uși pentru cabinele de duș

În prezent, în Moldova cabina de duș a început să se bucure de o mare popularitate. Acest lucru este comod, frumos, practic și elegant. Ele pot fi setate cu uși batante sau glisante. Ele sunt foarte confortabile și funcționale. Ușile glisante, batante sau pliante pentru experții noștri prezintă o sarcină simplă. Noi vom lua în considerare caracteristicile baii dvs și vom aleg cea mai potrivită opțiune. Astfel modelele cu uși glisante permit utilizarea optimă a spațiului și sunt potrivite pentru instalarea chiar și în cele mai mici spații.

Despre sticla pentru cabine de duș

Compania noastra este una dintre liderii pe piața din Moldova, care folosește sticla călită pentru fabricarea de diverse produse, inclusiv dușuri. Grosimea acesteia – 8-10 mm. În același timp, la diferite proiecte pot fi necesare următoarele tipuri de sticlă:

 • Mată;
 • Cu tentă;
 • Transparentă;
 • Fumurie.

Sticla cabinei de duș poate fi decorată cu model sablat. Putem pune pe pereții cabinei oricare imagini care vă permite să păstrați un stil unic al designului dvs sau ea poate deveni un obiect unic al băii dvs.

Cabina de duș din sticlă securizată și furnitura utilizată.

Baia impune obligații specifice furniturii aplicate. În primul rând, umiditatea ridicată necesită utilizarea de produse din oțel inoxidabil. Este demn de remarcat faptul că accesoriile din acest material pot fi de orice culoare, tip și dimensiune. În Moldova, ca și în alte țări ale lumii, instalarea unui duș ar trebui să aibă loc cu orientarea pe rezultatul principal – crearea unui sistem confortabil și sigur. Compania noastră utilizează furnitura testată și de încredere, care va asigura confortul și comoditatea unei duș cabine de sticlă.

De ce veți fi satisfăcuți de o cabină de duș din sticlă călită?

Cei care preferă o cabină de duș față de o cadă de baie, sunt ghidați de anumite argumente. Veți fi interesați de o cabină de duș, deoarece:

 • Sunt ușor montare;
 • Sunt sigure în utilizare;
 • Nu necesită mult spațiu;
 • Ușor de îngrijit;
 • Permite reducerea consumului de apă;
 • Poate fi proiectată pentru orice tip de încăpere

Procesul de instalare a cabinei de duș depinde de configurația sa. Unghiul de conexiune a pereților construcției poate fi diferit. Aici e nevoie de a lua în considerare ce tip de ușă clientul a ales. De modul în care a fost instalată depinde confortul și siguranța utilizării. Erorile făcute la această etapă pot provoca scurgeri și deteriorarea rapidă a cabinei.

Compania noastra oferă cabine de duș. Prețul acestor produse va deveni pentru dvs o surpriză plăcută. Este demn de remarcat faptul că prețul depinde de mulți factori: tipul de cabină, materialul, tipul furniturei, dimensiunile etc. În plus, vă oferim pereți despărțitori de sticlă și pereți despărțitori sanitari, instalarea cărora astăzi este un serviciu foarte popular în proiectarea de centre comerciale, de birouri și centre expoziționale din Moldova.

Comanda apel
+
Sunati-ma!