Fațadele

Fațada clădirii este cartea sa de vizită. Arhitectura modernă necesită noi abordări pentru proiectarea orașelor. Astăzi, în Chișinău, pot fi găsite fațade de sticlă, care sunt foarte frumoase și funcționale. Aflînduse în astfel de clădire, persoanele apreciază spațiul și libertate.

Dar, fațadele transparente, în practică, sunt greu de instalat. Comparativ cu instalarea ferestrelor, acest proces necesită utilizarea unor tehnologii speciale. De modul în care vor fi instalate fațadele depind mai multe lucruri: siguranță, fiabilitate și estetică. Compania noastra vă va ajuta sa elaborați, să producceți și să instalați fațada de sticlă pentru clădirea dvs.

Suntem o companie care activăm în Moldova și utilizăm sticla securizată pentru fabricarea unei game largi de produse. Acest material este sigur si foarte functional. Acesta poate fi utilizat în procesul de creare de mese, scări, ferestre, cabine de duș și pereți despărțitori. În plus, producem pereți despărțitori plianți care pot completa interiorul oricărei clădiri comerciale și de birou.

Sticla călită în Moldova deja de mai mult timp și-a căpătat popularitatea. Anume acest tip de sticlă este folosit în vitrarea fațadelor. De ce alegem această metodă de vitrare? Este destul de simplu. În primul rând, el îndeplinește o funcție decorativă. Fațadele transparente fac orice clădire mai prezentabilă. Birourile acestor clădiri atrag companii de succes. Mai multe persoane visează să lucreze printre astfel de frumusețe. Și, în general, acest tip de construcție poate fi o carte de vizită a orașului. Fațadele de sticlă din Chisinau completează și decorează atmosfera generală și acordă orașul un aspect european stilat si modern. Cel mai des pentru fațade este aleasă sticla de tip oglindă sau sticla cu tentă.

Băncile, business centrele, centrele expoziționale, companiile de retail si multe altele au apreciat astfel de fațade și din punctul tehnic de vedere. Astfel de fațade asigură o penetrare ridicată a luminii solare în orice cameră. Ca urmare sunt costurilor reduse de energie electrică și eventual, după trecerea timpului ele acoperă cheltuielile care au fost suportate de întreprindere pentru instalarea lor. În Moldova, sunt multe cladiri de oficii și fatadele din sticlă acordă lor o izolare fonică de la zgomotul străzii. Poluarea și praful de afară nu prezintă pericol penru astfel de fațade ermetice.

Fațadele transparente și instalarea lor

Instalarea fatadelor din sticlă – nu este o sarcină ușoară din punct de vedere tehnic. Compania noastra are o vastă experiență în acest domeniu. Noi folosim sticla călită deja de mult timp. Din acest material, noi creem scări, mese pentru negocieri, cabine de duș, pereți despărțitori de sticlă, etc.

În Moldova, sticla călită este larg răspândită, datorită prezenței unor caracteristici importante, cum ar fi:

  • Rezistența la deteriorare mecanică;
  • Securitatea;
  • Absența unor fragmente mari ascuțite în caz de spargere;
  • Durabilitatea în funcționare;
  • Aspect prezentabil.

Pentru a instala fațadele de sticlă este necesar de sistema montant-traversa. Ea este o îmbinare a barelor de susținere din aluminiu și a traverselor, ce formează carcasa. În fiecare celulă se instalează cîte o fereastră cu geamuri termopan. Pentru fixare sunt folosite clemele. Persoana necalificată nu poate instala sticla călită. Acest lucru necesită o anumită experiență și cunoșterea tehnologiei, ca urmare e necesar de a obține o construcție, cu o suprafață ideal netedă pe partea din față.

De ce sticla călită a devenit atît de populară pentru decorarea fațadelor în Moldova? Acest fapt are o serie de explicații. În primul rând, prețul rezonabil. În combinație cu înalta calitate și estetica sticla călită a devenit unul dintre cele mai populare materiale. Un factor important – instalare ușoară și lejeritatea construcției. Lucrările de reparare sunt rapide și ușor de efectuat.

În concluzie, este demn de menționat faptul că firma noastră are o gamă largă de construcții. Căutați pereții despărțitori de sticlă pentru birouri sau clădiri comerciale? Aveți nevoie de pereți plianți pentru camerele WC în centre de expoziții sau spitale? Toate acestea și mai multe, specialiștii noștri vor efectua perfect, într-o perioadă scurtă de timp. Fațadă elegantă, mobilier exclusiv al interiorului dvs, și altele, unde este nevoie de sticlă călită, compania noastra le va face pentru dvs!

Comanda apel
+
Sunati-ma!