Pereții despărțitori din sticlă în interior

de | ian. 19, 2022 | Blog

Tehnica de proiectare și utilizare a pereților despărțitori din sticlă este foarte populară în ultimii ani. Sticla se potrivește cu ușurință în orice interior – de la minimalismul laconic la clasicul luxos, dându-i un aspect elegant și individual.

Pereții despărțitori din sticlă sunt structuri moderne, versatile și multifuncționale care îmbunătățesc în mod semnificativ aspectul spațiilor interioare, păstrează lumina naturală, delimitează spațiul fără careva pierderi și subliniază designul. Sticla despărțitoare este o alternativă excelentă omologilor din plastic și metal pentru zonarea spațiilor de birou sau a celor rezidențiale. Pereții despărțitori din sticlă sunt utilizate în mod activ în apartamentele și casele private, centrele comerciale și birouri.

Principalele avantaje ale pereților despărțitori din sticlă:

  • fiabilitatea și durabilitatea – rezistă sarcinilor semnificative, sunt rezistente la deteriorări mecanice. Sticla călită de înaltă rezistență va putea fi exploatată mulți ani;
  • ușurință în îngrijire. Sticla este strălucitoare, perfect curată și arată uimitor. Menținerea acesteia în această stare este foarte simplă: doar spălați și frecați pentru a-i reda strălucire;
  • prietenoase mediului. Sticla nu provoacă alergii, nu dăunează sănătății;
  • siguranța. Sticla securizată este un material foarte rezistent;
  • izolarea fonică bună. Sticla reține perfect sunetul, astfel încât nu sunteți distras de zgomotele străine.

Pereții despărțitori din sticlă – opțiuni de proiectare:

  • pereții despărțitori din sticlă întreagă – se efectuează prin fixarea foilor de sticlă între ele cu fixarea profilelor de-a lungul perimetrului;
  • cadrul despărțitor – prevede fixarea panourilor de sticlă cu cadru din aluminiu;
  • pereții desparțitori din sticlă combinată.

Pereții despărțitori din sticlă au devenit de mult clasice pentru birouri și au pătruns cu încredere în interioarele spațiilor rezidențiale.

Pereții despărțitori din sticlă în interior 1

Peretele despărțitor din sticlă în birou

Era birourilor cu coridoare lungi și întunecate a trecut de mult. Acum birourile vor să se îndepărteze de încăperile mici separate de pereți și din ce în ce mai mult optează pentru un singur spațiu deschis. Pereții despărțitori din sticlă în birou separă birourile, zona de lucru de zona de recreere și încăperile tehnice. Pereții despărțitori din sticlă servesc ca element de izolare termică și de izolare fonică, ceea ce este foarte important în procesul de planificare a instalațiilor comerciale. Pereții despărțitori din sticlă de birou facilitează controlul vizual al muncii de birou și vă permit să găsiți rapid persoana potrivită în companiile cu un număr mare de angajați.

Pereții despărțitori din sticlă pentru birou pot fi proiectate într-un stil corporativ cu simboluri de marcă, care vor sublinia stilul individual al companiei.

Perete despărțitor din sticlă în apartament

Mulți oameni nu sunt mulțumiți de aspectul apartamentelor lor. Cum se schimbă? Efectuarea unei reamenajări majore este un proces complex, consumator de timp și foarte costisitor. Este posibil să se rezolve această problemă prin utilizarea pereților despărțitori de sticlă, care câștigă popularitate tot mai mare în fiecare an. Cu ajutorul pereților despărțitori din sticlă, fiecare proprietar de locuință își va putea organiza în mod independent spațiul interior disponibil, obținând rezultatul final dorit.

Deseori pereții despărțitori de sticlă sunt folosite la bucătărie. Datorită acestor construcții, o cameră mare este împărțită în două zone funcționale – bucătărie și o cameră de zi. În această variantă, sticla nu împarte camera, ci face față în mod eficient protecției spațiului din living de mirosul și zgomotul care ar putea proveni din bucătărie.

Pereții despărțitori din sticlă în interior 2

Instalarea pereților despărțitori din sticlă

Construcțiile din sticlă sunt atașate la podea, pereți și tavan. Instalarea pereților despărțitori din sticlă nu necesită reparații preliminare, lucrări de construcție și costuri suplimentare. Prețul pereților despărțitori din sticlă de la ADOSS vă va surprinde plăcut.

Pereții despărțitori din sticlă – confortabile, stilate, perfecte!

Comanda apel
+
Sunati-ma!