Sticla călită și articole din ea

Articolele din sticlă în designul interior au o frumusete si originalitate aparte. Cu toate acestea, pentru producerea unor astfel de articole este nevoie de o sticlă specială. Compania noastra vă oferă sticlă călită in Moldova. Acest material este utilizat pe scară largă în industria construcțiilor.

Uși din sticlă, scări, uși glisante si multe altele se confecționează anume din ea

Avantajele sticlei călite

Primul și cel mai important avantaj al acestui material – durabilitatea și siguranța. Aceste caracteristici pot fi obținute după prelucrarea specială. Sticla este încălzită la o temperatură ridicată și apoi răcită. Dacă sunteți în căutarea produselor pentru fabricarea cărora se utilizează sticla călită, atunci ați făcut o alegere corectă accesînd site-ul nostru. Noi lucrăm cu un material care este rezistent la schimbările de temperatură și nu se teme de capriciile vremii. Acest lucru ne permite să garantăm că articolul confecționat de noi vă va bucura o perioadă lungă de timp și nu va prezenta pericol pentru viață și sănătate.

A doua caracteristică – prezența unor proprietăți de mare rezistență la impact. Chiar și în cazul unui accident, bucățile mici nu vor aduce prejudicii grave asupra sănătății umane. La spargere fragmentele nu au colțuri ascuțite, care pot provoca răni. Astfel, sticla călită are următoarele avantaje:

Securitate -absența colțurilor ascuțite și a fragmentelor mari;
Durabilitate – rezistența la lovituri și deteriorarea suprafeței;
Rezistența la schimbările de temperatură.
Dacă sunteți în căutarea de uși pliante în Moldova, pereți despărțitori de birou și produse originale realizate din sticlă securizată, vă rugăm să ne contactați. Avem o experiență bogată. Produsele noastre vă vor plăcea. Uși din sticlă, pereți despărțitori plianți și multe altele, la prețuri accesibile și într-o perioadă scurtă de timp.

Particularitățile articolelor din sticla

Fiecare obiect din sticlă călită se caracterizeaza prin originalitate si eleganță. Astăzi, în Moldova, puteți crea un design interior perfect, în fiecare casă sau birou, folosind sticla. Aceste elemente sunt utilizate pe scară largă în proiectarea de birouri si spatii comerciale. Cu ajutorul lor, sunt realizate niște efecte vizuale importante. Apare o senzație de lumină, spațiu și libertate.

În prezent, în Moldova există o cerere mare, nu numai la ușile glisante, dar, de asemenea, la elementele de interior, pentru confecționarea cărora se folosește sticla călită. Trebuie remarcat faptul că tăierea și gravarea se efectuează înainte de faza de călire, pentru că sticla călită nu mai este supusă proceselor de prelucrare. Pentru blaturi din sticlă și suporturi, puteți utiliza sticla cu marginea prelucrată.

Toate particularitățile sticlei călite pot fi estimate în mobilierul din sticlă. Dacă sunteți în căutarea de mese pentru săli de convorbiri, săli de așteptare, holuri, etc, pentru fabricarea cărora este folosită sticla călită, atunci compania noastră este gata sa vă ofere serviciile sale. Acest tip de mobilier va crea un stil de afaceri în orice interior și va fi o carte de vizită a casei sau a oficiului dvs.

Pereții despărțitori de sticlă din Moldova, pot fi fabricați și cu ajutorul sticlei colorate. Sablată, mată, colorată etc sticla va permite crearea unor elemente de interior cu adevărat frumoase și pline de culoare. La confecționarea mobile pot fi utilizate accesorii speciale, care completează și decorează articolele.

Compania noastra poate produce o gamă variată de mobilier. Uși glisante, pereți despărțitori de birou, uși pliante, cît mese mari din sticla atît și mici, care pot avea o formă și culoare obișnuită, cît șiuna diferită. Noi lucrăm fără restricții în dimensiuni și decor. Pentru sălile de reuniune și holuri mesele din sticla securizată pot fi realizate de diferite înălțimi folosind furnitura suplimentară.

Sticlă securizată, de asemenea, poate fi folosită pentru decorarea pereților. Acesta poate fi o placare completă, de la podea până în tavan, sau parțială. Pentru sălile de expozitii si spatii comerciale, noi vă propunem sticla călită pentru fabricarea pardoselei. Acest lucru creează efectul de imponderabilitate și permite să realizați o varietate de idei de design, care vor crea o impresie frumoasă la vizitatorii și oaspeții dvs.

Firma noastră lucrează atît cu schițele deja pregătite, care au toate dimensiunile necesare, precum și cu ideile și dorințele dvs. Noi vă vom ajuta să vă determinați cu articolul necesar casei și biroului dvs și îl vom confecționa rapid, sigur și calitativ.

Comanda apel
+
Sunati-ma!