Balustrade si balustrade din sticla – siguranta combinata cu estetica

de | mai 12, 2022 | Blog

Intr-o perioada relativ scurta de timp, balustradele si balustradele din sticla au devenit foarte populare. Avantajul lor este că practic nu interferează cu fluxul luminii și reprezintă o barieră puternică, dar aproape invizibilă. Absența granițelor, după cum știți, inspiră oamenii să se dezvolte și încurajează unitatea cu mediul.

În ciuda transparenței și imponderabilității, balustradele și balustradele din sticlă se pot lăuda cu o rezistență și o durabilitate deosebită, deoarece sunt realizate din sticlă cu o grosime de la 10 până la 20 mm.

Utilizarea detaliilor interioare din sticlă este ultimul cuvânt în lumea modei. Balustrade de sticlă – neobișnuite, elegante, moderne. Astfel de modele sunt adesea folosite în interioarele barurilor, restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor de noapte.

După cum știți, scările fără balustrade sunt periculoase. Prin urmare, în timp ce scara îndeplinește o funcție de transport, balustrada asigură siguranța mișcării. Astăzi, tot ceea ce o persoană produce pentru confortul său, mai devreme sau mai târziu capătă estetică și eleganță. Balustradele din sticla sunt cel mai inalt punct in dezvoltarea acestui element de interior.

Balustrade si balustrade din sticla - siguranta combinata cu estetica 1

De ce este necesară protejarea ieșirilor cu balustrade de sticlă:

– crește ușurința în utilizare a scărilor

– garantează siguranța utilizării scărilor

– utilizarea balustradelor de sticlă în birouri și centrele de afaceri crește statutul

– nu este nevoie de angajare a specialiștilor în fiecare an pentru efectuarea întreținerii planificate, cum ar fi balustradele din inox

– balustradele de sticlă corespund conceptului de garduri de ecran și îndeplinesc pe deplin cerințele de utilizare în spațiile școlare și instituțiile pentru copii.

În funcție de interiorul existent sau planificat, puteți alege balustrade cu stâlpi și ecran de sticlă securizată sau balustrade din sticlă pe suporturi speciale din oțel inoxidabil.

Balustradele elegante din sticlă sunt folosite în mod activ astăzi atât în clădiri rezidențiale, cât și în clădiri publice, fie că este vorba de o casă privată, o clădire de birouri sau un centru comercial. Astfel de modele completează armonios interiorul, fără a atrage prea multă atenție și măresc vizual spațiul.

Balustradele de sticlă pentru balcoane, terase și acoperișuri exploatate arată foarte modern.Sunt instalate pe acoperișul exploatat. De exemplu, dacă o cafenea de vară sau o punte de observație este deschisă pe acoperișul unei clădiri, atunci balustradele de sticlă vor fi la îndemână. Balustradele din sticlă pot fi complet transparente,pentru a nu bloca vederea panoramică,sau în nuanță. Din motive de siguranță, se folosește sticlă foarte rezistentă cu o grosime minimă de 16 mm.

Balustrade si balustrade din sticla - siguranta combinata cu estetica 2

 

Balustradele din sticla de exterior prezinta urmatoarele avantaje:

– usurinta si rapiditate de instalare, montajul este curat si silentios, se poate monta pe orice amplasament (in structura de beton, lemn sau metal)

– fiabilitate – sticla securizata rezista foarte bine la sarcinile de extrudare (pana la 54 kg pe metru)

– durata de viata lunga – sticla este practic inerta (in conditii normale, sticla nu reactioneaza cu niciun agent oxidant, nu se va inchide la culoare,nu rugineste

– stil si frumusețe – balustradele din sticlă sunt o carte de vizită, oaspeții și vizitatorii tăi vor aprecia imediat statutul tău.Balustradele din sticlă nu sparg designul, se încadrează armonios în orice idee arhitectura

– practic – nu cheltuiți bani pentru întreținere, dacă este necesar, puteți înlocui cu ușurință o parte din balustradă, sticla transparentă cu sticlă mată.

 

Ținînd cont de toate dorințele clienților, specialistii ADOSS sunt pregatiți să implementeze aproape intreaga gamă de tipuri existente de balustrade din sticla. Indiferent de comanda pe care o faci, poți fi sigur că calitatea manoperei va fi de top!

Comanda apel
+
Sunati-ma!