Compartimentari sanitare din HPL – caracteristici

de | nov. 10, 2021 | Blog

Panourile HPL cu grosimea de 12 mm pentru producerea pereților despărțitori în toalete, posedă caracteristici de performanță. Materialul are o densitate sporită, de aceea nu absoarbe murdăria și este ușor de curățat, nu este supus umidității și factorilor de coroziune, este rezistent la diferite medii și substanțe agresive. Astfel de caracteristici le permite panourilor să fie folosite în cele mai dure condiții.

Pereții despărțitori sanitari din HPL – pentru toalete, compartimente de duș din HPL, dulapuri – reprezintă un produs modern de înaltă calitate, care devine din ce în ce mai popular în rândul clienților și ocupă cu fermitate una din pozițiile-cheie în crearea articolelor și construcțiilor sanitare. Astfel de soluții le puuteți vedea în aproape orice centru comercial modern, clădire a aeroportului, stadion, sediu al clubului sportiv.

Ce este HPL?

Plasticul HPL este un material de înaltă rezistență care a fost inventat în SUA. Panourile HPL sunt produse decorative, obținute prin presare sub presiune și la temperaturi ridicate, impregnate cu o soluție specială de rașină și foi de hârtie decorativă de tip kraft.

Panourile sanitare HPL: caracteristici

Alegând material plastic HPL de înaltă calitate ca bază a pereților despărțitori în toaletă nu veți greși, deoarece materialul are următoarele caracteristici calitative:

– Rezistență la umiditate, rezistență la aburi și îngheț;

– Rezisteță la decolorare;

– Rezistență mecanică ridicată (rezistență la factorul de vandalism);

– Rezistență la zgârieturi;

– Rezistență înaltă la solvenți;

– Ușor de curațat;

– Materialul este ignifug, nu polueaza mediul și nu conține elemente nocive;

– Panourile HPL sunt autoportante;

– Varietate mare de culori;

– Panourile sunt ușor de instalat.

Toate aceste caracteristici, precum și varietatea bogată de fitinguri, vă vor permite să organizați partițiile sanitare HPL în următoarele configurații:

Pereți despărțitori pentru toaletă din HPL

Ușile despărțitoare ale panourilor toaletei HPL pot fi amplasate atât pe axa despărțitorului, cât și deplasate (suprapuse) cu peretele frontal.

Capacitatea de autoportanță a plasticului HPL, precum si posibilitatea de prelucrare a acestuia, permit utilizarea cadrului panoului fara profile verticale. Există însă și opțiuni pentru fitinguri cu profile verticale, dacă acestea sunt solicitate de client.

Paravanele de duș HPL, datorită proprietăților de rezistență la umiditate ale materialului, sunt produse și soluții durabile pentru zonele cu umiditate sporită, parcurile acvatice, complexele sportive, școli, dușurile în spații industriale, cabine wc HPL etc.

Utilizarea HPL ca material pentru zonele sanitare nu este limitată de posibilitățile sale. Folosind plasticul HPL puteți decora pereți, coloane, tavane suspendate, fațade ale clădirilor. De asenebea, puteți realiza mobilier pentru spații și străzi, școli și instituții medicale, dulapuri și safeuri.

 

 

Comanda apel
+
Sunati-ma!