Pereții despărțitori moderni din sticlă sunt cartea de vizită a companiei

apr. 24, 2023 | Blog

Pereții despărțitori din sticlă sunt sisteme din sticlă, cu elemente metalice și accesorii de diferite dimensiuni și forme. Ele sunt folosite pentru a delimita o încăpere cu un singur etaj în mai multe zone separate. Astfel de modele arată mai elegant, modern și mai spectaculos decât pereții clasici, astfel încât acestea sunt utilizate în mod activ pentru spații de birouri, complexe comerciale, case de țară, balcoane etc.

Noi, compania “ADOSS”, suntem partenerul oficial al ALUTECH în Republica Moldova – lider pe piața mondială în sectorul producției de sisteme de profile de aluminiu.

Din 2002, realizam masuratori, fabricam, instalam si deservim toate tipurile de structuri bazate pe sisteme din profile de aluminiu care sunt utilizate in constructii.

Misiunea noastră este de a oferi produse de înaltă calitate care nu numai că își vor îndeplini scopul funcțional direct, ci vor aduce și plăcere estetică oamenilor, aducând astfel mai multe emoții pozitive și confort în viața lor. Acesta va face un loc de muncă plăcut, confortabil și luminos la birou sau vă va ajuta să realizați orice idei de design în casa dvs., datorită pereților despărțitori panoramici din sticlă integrală.

De-a lungul anilor, compania “ADOSS” a acumulat cunoștințe și experiență care ne permit să îndeplinim comenzi de orice complexitate și să primim recenzii de mulțumire din partea clienților noștri. Datorită unei abordări sistematice a muncii noastre și a utilizării celor mai noi tehnologii în producție și instalare, suntem de încredere și devenim clienți obișnuiți.

Principala răsplată pentru noi sunt ochii fericiți ai cumpărătorilor și cuvintele de recunoștință ale numeroșilor clienți. Prin urmare, nu ne temem de concurență, deoarece suntem încrezuți în calitatea produselor noastre și facem pariul principal pe angajații noștri experimentați și calificați.

Specialiștii noștri vor produce și efectua instalarea unor structuri de înaltă calitate, fiabile, de orice formă și complexitate a execuției.

Pereții despărțitori moderni din sticlă sunt cartea de vizită a companiei 1

1. Partiții ușoare:

  • compartimentari din sticla pentru dus si separarea bailor;
  • construcția ușoară a pereților despărțitori pentru amenajarea vestiarelor;
  • pereți despărțitori ignifuge din plastic copmakt special (HPL).

2. Compartimentari de birouri din sticla pentru zonarea spatiului in birouri, galerii expozitionale, centre comerciale si sportive.

3. Uși automate cu control contactless.

4. Constructii din sticla solida, produse din sticla securizata, triplex.

5. Structuri pentru vitrine și zone vestibul de intrare, cu cerințe tehnice sporite pentru izolarea fonică și economisirea căldurii.

6. Geamurile fațadelor de orice complexitate, geamurile balconului. Este posibil să efectuați un sistem de integrare a ferestrelor încorporate.

 

7. Fabricarea și instalarea de cupole pentru grădina de iarnă sau alte caracteristici arhitecturale înclinate translucide ale clădirii.

8. Geamurile fațadelor – face posibilă obținerea unei structuri care arată monolitic în exterior.

Avantaje

Utilizarea pereților despărțitori din sticlă în organizarea spațiului permite:

 împărțiți camera, dar în același timp realizați o expansiune vizuală a spațiului;

1

să se utilizeze mai funcțional și mai rațional câțiva metri pătrați disponibili;

 

vă permite să obțineți o iluminare suplimentară datorită structurilor de sticlă transparente;

x

oferă izolare fonică suplimentară (o problemă foarte actuală pentru spațiile de birouri).

vă permite să întruchipați orice design și creativitate arhitecturală.

 

 

Pereții despărțitori moderni din sticlă sunt cartea de vizită a companiei 2

Varietatea de produse

Compania “ADOSS” efectuează nu numai proiecte standard, ci și individuale ʺ la cheie”. Ne ocupăm de întregul proces, de la măsurători până la întreținerea post-instalare.

Vă vom ajuta să implementați cele mai neobișnuite proiecte în conformitate cu toate cerințele pentru normele de calitate și siguranță ale clădirilor.

Ce altceva putem oferi?

Comanda apel
+
Sunati-ma!