Ce trebuie să știți despre ușile de interior din sticlă

de | feb. 7, 2022 | Blog

Sticla a fost mult timp folosită în mod activ în designul interior, permițându-vă să creați soluții originale, să subliniați eleganța și rafinamentul design-urilor. Astăzi a devenit și mai răspândită, fiind nu doar un element al unui obiect, ci o figură cu drepturi depline, semnificativă și funcțională. Ușile de interior din sticlă sunt una dintre cele mai relevante tendințe ale timpului nostru, permițându-vă să completați în mod optim tendințele de design care sunt populare astăzi. Până acum, nu există o alternativă la fel de elegantă și funcțională.

Sticla modernă este absolut sigură, caracterizată prin durabilitate extremă și rezistență la acțiuni mecanice, termice, chimice și alte acțiuni agresive. Ușile din acest material pot fi instalate în casele în care sunt copii mici, animale de companie ,căci pentru a sparge sticla special călită, finisată și protejată, este necesar de un efort colosal. Prin urmare, părinții își pot cumpăra o ușă de sticlă fără teamă, fără nici un risc pentru sănătatea bebelușilor și bugetul familiei. O varietate de modele, stiluri, variații de design și, în general, designul arhitectural al ușilor din sticlă vă permite să alegeți cea mai potrivită ușă, care este în armonie cu orice interior. Ca materie de bază a unei uși sunt folosite două tipuri de sticlă – prima este călită,rezistentă la impact și triplex. A doua variantă este o materie cu două straturi, caracterizată prin rezistență și durabilitate.

Piața modernă împarte ușile de interior din sticlă în funcție de următoarele tipuri de deschidere:

 • uși batante din sticlă – ce se deschid într- o singură direcție, este obligatoriu să aibă spațiu liber pentru deschidere;
 • uși glisante din sticlă ușile se deplasează de-a lungul șinei, această opțiune nu necesită spațiu pentru a se deschide și este convenabilă pentru utilizare în spații mici;
 • uși din sticlă pendulă – se deschid ușor în ambele direcții, ceea ce este foarte convenabil la utilizare; o închidere specială vă permite să faceți închiderea ușii foarte moale.
Ce trebuie să știți despre ușile de interior din sticlă 1

      În prezent, ușile din sticlă nu corespund unei imagini obișnuite a consumatorului despre fragilitatea și tandrețea produselor din sticlă. Ușile moderne din sticlă au o marjă suficientă de siguranță, fiabilitate și pot rezista cu încredere la sarcinile de șoc. Puteti comanda usi de interior din sticlă pentru dotarea spatiilor in diverse scopuri.

Principalele avantaje:

 • fiabilitate și siguranță – astfel de produse sunt durabile și rezistente la impact
 • confort și operare ușoară – îngrijire minimă, ușile de sticlă nu provoacă probleme și își păstrează aspectul inițial foarte mult timp cu îngrijire corespunzătoare;
 • simplitate si versatilitate – usor de instalat,se potrivesc pentru orice interior;
 • ecologice;
 • soluții de design – aceste criterii nu sunt deloc limitate, ușile de interior din sticlă pot fi realizate într-o varietate de stiluri și culori.

Cum să alegi ușile de interior din sticlă?

Ușile din sticlă intercamerale sunt frumoase și convenabile. Dar pentru ca ușa de interior să decoreze cu adevărat casa și să ofere confort, este important să nu te încurci și să abordezi alegerea în mod responsabil. Cum să alegi corect ușile de sticlă de interior? Iată câteva criterii importante de selecție:

 • Calitatea sticlei este importantă. Asigurați-vă că compania producătoare folosește numai sticlă călită super rezistentă;
 • Fă-ți timp pentru a studia garnitura  – nu economisiți, doar așa ușile dvs. vor servi mult timp și în mod fiabil;
 • Dacă ai nevoie de ușă la baie, alegele pe cele din sticlă mat;
 • Pentru a procura o ușă de sticlă la sufragerie, este important să fiți foarte atent! Evaluați locația mobilierului și ferestrelor pentru a alege designul (batantă sau glisantă) și direcția de deschidere a ușii.

Un semn de gust și stil impecabil sunt ușile de interior din sticlă de la producătorul ADOSS. Capacitățile de producție ale companiei noastre ne permit să implementăm un ciclu complet de fabricare a ușilor din sticlă de orice complexitate. Aveți încredere în profesioniști!

Comanda apel
+
Sunati-ma!