Vitrare de profil al ascensoarelor este o idee spectaculoasa pentru spatiul modern

mart. 30, 2023 | Blog

În urmă cu câteva decenii, un ascensor transparent, care aluneca lin pe aceeași clădire transparentă, părea să fie o încântare fantastică a futuriștilor care au vizualizat viitorul doar în imagini.
Acum, în era noilor tehnologii, nu este o problemă să implementăm aproape niciun proiect arhitectural. Acum nu este nevoie să ascundeți liftul în măruntaiele adânci și să-l ascundeți ca un perete portant al structurii, ci dimpotrivă, să faceți o cabină transparentă un accent în proiectarea aspectului general al clădirii.

Avantajele vitrărilor de profil ale ascensoarelor

Asesnsor de sticlă – arată foarte plăcut din punct de vedere estetic și respectabil, vă permite să adăugați vizual un sentiment de legeritate și ușurință la designul general. Acest lucru este valabil mai ales pentru dimensiunile generale reduse ale cabinelor ascensoarelor. Ascensoarele obișnuite clasice mici creează o stare deprimantă neplăcută de spațiu închis.

Există un număr mare de persoane care se confruntă cu o teamă patologică de spații mici, evită să urce lifturi din cauza riscului de a suferi un atac de panică. Ascensoarele panoramice nu numai că oferă o vedere largă pentru o persoană, ci și netezesc senzația unui spațiu închis.

Rezistența și fiabilitatea ascensoarelor din profil de aluminiu

Necătînd la lejeritatea vizuală, ascensoarele din profil de aluminiu sunt o structură prefabricată fiabilă, puternică și durabilă. Principala și cea mai importantă cerință pentru o cabină a unui ascensor din sticlă, precum și pentru modelele clasice , este siguranța funcționării!

Vitrare de profil al ascensoarelor este o idee spectaculoasa pentru spatiul modern 1

Compania noastra ʺADOSSʺ implementeaza cu succes vitrarea cu profil de aluminiu de orice complexitate. Pentru a obtine calitatea impecabila a ascensorului de sticla, specialistii companiei trec prin urmatoarele etape tehnologice de lucru.

  • Măsoară și calculează cu atenție și precizie toți parametrii geometrici ai proiectului unui anumit ascensor transparent.
  • Se produc elemente de design: sticla securizată si profil de aluminiu.
  • Montarea construcției profilului de aluminiu.
  • Instalarea sticlei securizate.
  • În fiecare etapă, se efectuează un control strict al calității muncii efectuate.

Pentru a garanta fiabilitatea și siguranța funcționării cabinei de sticlă al ascensorului permite calitatea înaltă a elementelor structurale: sticlă securizată și profile de aluminiu durabile fabricate de ʺADOSSʺ.

Sticla securizată este obținută prin prelucrarea specială, după ce a rezistat anterior procesului tehnologic de întărire. Sticla securizată nu se teme de schimbările spontane de temperatură, este capabilă să reziste la sarcini mecanice și la lovituri puternice, care îndeplinesc în mod clar cerințele obligatorii de siguranță pentru funcționarea ascensoarelor.

 

Caracteristici principale de vitrare de profil ale unei cabine a ascensorului

Astăzi, în Moldova devine foarte popular ca cabina unui ascensor să fie vitrată folosind un sistem de profile cadru din aluminiu. Avantajele acestui tip de vitrare:

Rezistența și stabilitatea maximă a structurii;

 

 Estetică;

Asamblare rapidă;

Durată lungă de viață fără reparații majore.

Folosind vitrarea de profil, puteți implementa proiecte de orice dimensiune și complexitate a execuției. Profilele din aluminiu vor oferi fiabilitate și rigiditatea necesară întregii cabine de sticlă al ascensorului.

Zonele unde se aplică ascensoarele cu vitrare de profil

1. Vederea panoramică care se deschide unei persoane într-un lift transparent vă permite să priviți perfect în jur în timpul ascensiunii. Acest lucru este valabil mai ales pentru complexele comerciale mari.

Vitrare de profil al ascensoarelor este o idee spectaculoasa pentru spatiul modern 2

În timp ce vizitatorul într-un ascensor transparent are în vedere diverse locații luminoase, dorința de a vizita o anumit punct de vînzare începe deja să apară în subconștientul său. Astfel, ascensorul din sticlă este folosit de marketeri pentru a trezi interesul pentru bunurile oferite.

2. Hotelurile și hanurile cu cabinele ascensoarelor din sticlă transparentă au un aspect bogat și respectabil, ceea ce este important pentru afacerea hotelieră.

Pivind concurența de astăzi, hotelul cu accente frumoase și legere sub forma unui ascensor transparent este garantat să fie cu câțiva pași înaintea concurenților săi.

3. Dezvoltatorii de complexe de birouri au început să utilizeze din ce în ce mai mult geamurile de profil ale arborilor ascensorului în proiectele lor. Prezența unui astfel de element dă statut și crește valoarea bunurilor imobile.

Doriți să adăugați o poftă la proiectul dvs.- nu ezitați să utilizați ascensoare transparente! Iar specialiștii companiei ʺADOSSʺ, care se află în Chișinău, vor ajuta la realizarea oricărei comenzi individuale.

 

 Ce altceva putem oferi?

Comanda apel
+
Sunati-ma!