Compartimentare rentabilă pentru toalete: avantajele profilului de aluminiu și ale plăcilor aglomerate laminate

mai 29, 2023 | Blog

Toaletele publice sunt, fără îndoială, un atribut important al oricărei clădiri de birouri, școli, complexe sportive, cafenele, birouri, centre comerciale sau orice altă locație frecventată de un număr mare de persoane. Prin urmare, deseori, atunci când se amenajează astfel de toalete, există o provocare: cum să te încadrezi într-un buget limitat și, în același timp, să obții un design modern și elegant. Compania ʺADOSSʺ oferă o soluție optimă la această problemă – pereți despărțitori ușori și rentabile pentru instalațiile sanitare.

Avantajele pereților despărțitori economici pentru toalete publice

 • Cel mai important avantaj este un preț atractiv. Construcțiile sunt mult mai ieftine decât alte modalități de zonare a spațiului sanitar. De exemplu, așezarea de pereți despărțitori din cărămidă, acoperiți cu plăci ceramice (în acest caz, încă trebuie să obțineți permisiunea de reamenajare a încăperii, ceea ce va complica sarcina de soluționare a tuturor nuanțelor birocratice).
 • Designul compact al pereților despărțitori poate economisi mult spațiu în toaletă. Astfel, va crește numărul de cabine izolate fără a pierde din confortul vizitatorilor.
 • Important: În ciuda costului lor scăzut, pereții despărțitori pentru toalete au o durată de viață lungă: de la 5 la 7 ani.
 • Performanță excelentă și întreținere ușoară.
 • Instalare rapidă a construcției de pereți despărțitori.

Pereți despărțitori pentru toalete realizați din profil de aluminiu și PAL laminat

Pereții despărțitori pentru construcții cu costuri reduse sunt realizați dintr-un cadru ușor, solid și robust, asamblat din profile de aluminiu și panouri din PAL laminat.

Compartimentare rentabilă pentru toalete: avantajele profilului de aluminiu și ale plăcilor aglomerate laminate 1
Avantajele utilizării profilelor de aluminiu în pereții despărțitori pentru baie

Fiecare baie publică este un mediu umed. Prin urmare, atunci când se planifică zonarea cu ajutorul pereților despărțitori sanitari, trebuie selectate materiale rezistente la umiditate.

Folosirea profilelor de aluminiu în construcțiaramei va asigura durabilitatea și rezistența la uzură.

 • Partițiile din aluminiu ale cadrului structurii vor proteja în mod fiabil marginile de capăt ale panourilor încorporate în acesta de uzură și de pătrunderea umezelii.
 • Ele conferă partiției un aspect complet, uniform și atractiv.
 • Cu o fixare reglabilă, profilul din aluminiu este capabil să ascundă suprafețele inegale ale podelei și pereților.
 • Profilele din aluminiu ajută la producerea unor pereți despărțitoari sanitari ușoari, dar stabili.

Plăcile aglomerate laminate PAL sunt un material economic și practic pentru pereții despărțitori pentru toalete.

Compartimentarea cu PAL laminat este o soluție optimă din punct de vedere preț/calitate pentru instalațiile sanitare publice.

Cadrul din profile de aluminiu se completează perfect cu PAL, un material compozit modern care reprezintă o alternativă viabilă, dar nu inferioară, la omologii scumpi.

 • PAL laminat sunt rezistente la umiditate și au o bună rezistență la uzură.
 • Plăcile rezistente la umiditate își păstrează forma, iar suprafața laminată nu se deformează.
 • PAL laminat sunt fabricate din materiale naturale.
 • PAL laminat poate fi realizat în orice culoare, ceea ce face posibilă integrarea partiției sanitare în conceptul general de design al camerei și obținerea unui aspect modern.
 • Panourile sunt ușor de întreținut din punct de vedere igienic. Suprafața PAL este rezistentă la agenții chimici de curățare.
 • Instalarea rapidă a structurii finite.

Compartimentările din profil de aluminiu și din plăci aglomerate laminate respectă toate cerințele actuale de igienă pentru instalațiile sanitare publice. În plus, această zonare a toaletelor asigură o ședere confortabilă și un grad adecvat de intimitate pentru vizitatorii spațiului public.

Compania ʺADOSSʺ are mulți ani de experiență în Moldova în fabricarea și instalarea pereților despărțitori rentabile pentru toalete. Specialiștii noștri experimentați vă vor ajuta să implementați proiecte de orice complexitate.
Ne vom ocupa de măsurători, fabricare și instalare la cheie. Lucrările sunt efectuate în cel mai scurt timp posibil (termenul exact se discută individual) și cu garanția calității atât a materialelor, cât și a procesului de instalare.
Comandați o partiție la noi – economisiți timp și bani!!!

Ce altceva putem oferi?

Comanda apel
+
Sunati-ma!