Tot ce trebuie să știți despre sistemele de profile din aluminiu

oct. 21, 2022 | Blog

Structurile de profil din aluminiu sunt carcase pentru multe structuri, de la pavilioane comerciale la clădiri cu mai multe etaje. Există o serie de domenii în construcții unde utilizarea sistemelor de profil cu aluminiu este cea mai eficientă – acesta este un lucru foarte folosit în arhitectura și designul modern. Pereții despărțitori interiori din aluminiu deschid posibilitatea amenajării diferitelor încăperi.

În acest articol vom vorbi despre posibilitățile de amenajare a interiorului cu ajutorul sistemelor din aluminiu.
Profilul din aluminiu este cea mai bună opțiune pentru structuri, deoarece este practic, rezistent la uzură, durabil, ușor. Atunci când alegeți sisteme de aluminiu, merită să acordați atenție tipului și scopului acestora.

ALT 118 este un sistem de profile de partiții legere. Astfel de structuri de separare ușoare sunt utilizate pentru a delimita spațiul din instituțiile publice și de învățământ,în centre comerciale, birouri, vestiare și dușuri etc. Designul partiției este o carcasă din profil de aluminiu cu o posibilitate de a completa econom o un gol cu o grosime de 16 mm (puteți utiliza PAL)

Tot ce trebuie să știți despre sistemele de profile din aluminiu 1

Folosind sistemele ALT 118, spațiul în încăperi este economisit semnificativ. Avantajele sistemelor legere ALT 118 sunt funcționalitatea, fiabilitatea, stabilitatea, rentabilitatea, ușurința instalării (instalare rapidă cu elemente de fixare ascunse).

Caracteristicile sistemului ALT 118:

 • instalarea nu necesită echipament special;
 • lățimea aparentă a profilului de margine este de 9,5 mm, ceea ce conferă visual legeritatea disagnului;
 • profilul tranziției unghiulare vă permite să realizați o rotație estetică a structurii, fără a o cântări;
 • profil superior ranforsat;
 • posibilitatea de a alege balamale din oțel sau plastic;
 • compensarea neregulilor podelei și înclinarea peretelui.

ALT 115 este un sistem de pereți despărțitori din sticlă integrală. ALT 115 este un sistem de profile fixator și componente pentru fixarea sticlei călite pe tavan și podea. Aceste sisteme sunt ideale pentru amenajarea și modelarea spațiului diferitelor centre și complexe, clădiri de birouri. Partițiile transparente din sticlă arată armonios în interioarele moderne. Modelele ALT 115 vă permit să utilizați eficient lumina naturală,să măriți vizual a spațiile – face un efect vizual al unei suprafețe mari. Avantajele sistemului de pereți despărțitori din sticlă integral pot fi numite cu siguranță foarte durabile, de încredere, ușor de instalat și de desamblat.

Tot ce trebuie să știți despre sistemele de profile din aluminiu 2

Caracteristicile sistemului ALT 115:

 • clamă – “schimbătoare” – are 3 caneluri longitudinale, diferite în profunzime;
 • Inserare – “schimbător” – în funcție de poziție vă permite să implementați versiunea obișnuită sau sigură a fixării a sticlei călite;
 • lipirea părților vizibile ale profilului cu o folie de protecție;
 • o gamă largă de culori și o varietate de opțiuni de tratare a suprafeței sistemului profiluri;
 • eloxarea profilelor de aluminiu utilizate în sistem;
 • prezența capacelor de capăt și a căptușelelor sub sticlă;
 • capacitatea de a apăsa sticla în locul necesar (mișcarea liberă a inserției în canelura ghidajului);
 • tehnologie înaltă – implementarea oricăror proiecte cu ajutorul sistemelor ALT 115, indiferent de grosimea și dimensiunile sticlei.

ALT 111 este un sistem de profile de pereți despărțitori interiori, o soluție modernă pentru organizarea competentă a spațiilor dvs. Proiectat pentru organizarea spațiului de lucru în spații de birouri, săli de comerț și expoziții, bănci, instituții de învățământ. Avantajele acestor sisteme sunt legeritatea și aspectul estetic datorită lățimii mici vizibile a profilului, posibilitatea instalării sticlelor cu lățimea de la 4 până la 10 mm (geamuri simple sau duble), capacitatea de a instala jaluzele de diferite tipuri, izolație termică ridicată și izolare fonică (până la 40 dB), instalare și dezmembrare convenabilă.

Tot ce trebuie să știți despre sistemele de profile din aluminiu 3

Caracteristicile sistemului ALT 111:

 • umplerea este fixată cu cleme de plastic,ceia ce este cel mai convenabil în timpul instalării și dezasamblării;
 • rafturile și barele transversale sunt conectate folosind șuruburi autofiletante și a podurilor rulante;
 • profilele rotative vă permit să realizați unghiurile de rotație ale structurilor în intervalul de 90-270 de grade;
 • prezența colțurilor de nivelare în profilele cadrului și carcasele de la ușă;
 • este posibilă instalarea ușilor cu o singură carcasă, sau cu două.

Compania “ADOSS” vă oferă sisteme de profile din aluminiu, materiale pentru umplutură, elemente de fixare,accesorii și mecanisme axate pe cerințele arhitecturale funcționale moderne.

Consultanții companiei noastre vă vor prezenta avantajele fiecărui tip de sistem, gama de prețuri și vor alege cea mai bună opțiune potrivită pentru interiorul dvs.!

Comanda apel
+
Sunati-ma!