Partiții de birou: geamuri duble sau simple, pe care să le alegeți?

de | iul. 18, 2022 | Blog

Fața fiecărei companii este biroul său. Biroul este a doua casă pentru angajații companiei. Prin urmare, toți cei care petrec mult timp în ea ar trebui să le fie cât mai confortabili. Pentru a crea condiții confortabile, împărțiți spațiul de birouri în zone de lucru,compartimentele de birou vin în ajutor. În același timp, angajații nu trebuie să fie plasați în birouri separate, nu este nevoie să construiți un zid între zone cu scopuri funcționale diferite. Și principalul lucru este că o astfel de diviziune nu încurcă la menținerea unei dispoziții de lucru, a unui climat favorabil în echipă.
Compania ADOSS produce compartimente de birou de orice format care vă va permite să optimizați și să vă faceți spațiul de birou mai confortabil. Acestea fac din spațiul de birouri un exemplu de design și stil modern.Compartimentele de sticlă redau multă lumină,spațiu,dau biroului un luciu. Partițiile cu sticlă câștigă popularitate datorită esteticii, fiabilității, costurilor accesibile și vitezei de instalare.
Partițiile de birou sunt realizate din profil de aluminiu, pe care sunt atașate panouri din diverse materiale. Sticla este cel mai popular material. Partițiile de birou pot avea geamuri simple sau duble. Aspectul acestor produse depinde de preferințele personale ale clientului. În pereții despărțitori, sticla poate fi utilizată complet diferit în caracteristicile sale decorative.Sunt instalate tipyri de sticlă ca: transparent tradițional, mat, oglindit. De asemenea, sunt populare metode de finisare a sticlei, cum ar fi: gravura, imprimarea fotografiilor, nuanțarea cu film decorativ, designul de sablare. Toate soluțiile de proiectare sunt realizate pe suprafețele interioare ale spațiului cadrului de sticlă. Acest design rezistă funcționării active timp de mulți ani.

Vitrarea pereților despărțitori de birou pe bază de profil din aluminiu

Caracteristicile pereților despărțitori de birou cu geam unic coincid cu caracteristicile pereților despărțitori din aluminiu cu geam dublu. Dar există mai multe particularități și avantaje ale utilizării geamurilor duble în pereții despărțitori de birou:

  •  caracteristica principală a sticlei duble este asigurarea unui nivel ridicat de izolare fonică, reducând semnificativ zgomotul în incintă. Astfel de partiții sunt o barieră excelentă pentru sunet cu o rezistență de până la 40 dB, care este comparată cu proprietățile unui zid de cărămidă. Conversațiile din birouri nu vor fi auzite pe coridoare, confidențialitatea este menținută;
  •  crește izolarea termică a camerei. Izolarea suplimentară este posibilă în prezența geamurilor mate sau colorate;
  •  siguranță-structura este stabilă, fixat sigur pe trei planuri;
  •  este posibil să se utilizeze o combinație de geamuri;
  •  partițiile cu geam dublu vă permit să instalați jaluzele în ele (aluminiu, țesătură, bambus, tip laminat). Este convenabil, fiabil, protejează jaluzelele de influențele mecanice, praful, păstrează un aspect estetic, continuă durata de viață;
  •  partițiile, chiar și cu geamuri duble, sunt mult mai ușoare decât pereții staționari;
  •  partițiile de birou cu sticlă dublă pot fi echipate cu diferite tipuri de uși.
Indiferent de geamurile pe care le alegeți, pereții despărțitori de birou cu profil de aluminiu cu sticlă creează o atmosferă confortabilă în birou, crește productivitatea angajaților. Este ușor să comandați compartimente de birou din sticlă. Contactați compania noastră, precizați cerințele dvs. pentru funcționalitatea partițiilor și aspectul acestora, iar specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți corect. Vă optimizăm cheltuielele datorită experienței noastre. Alege ce e mai bun pentru birou!
Comanda apel
+
Sunati-ma!