Ce fel de pereți despărțitori pentru zonare există?

iun. 27, 2023 | Blog

Zonarea spațiului este o modalitate excelentă de a adapta orice spațiu la nevoile specifice. Constructorii nu pot mulțumi pe toată lumea de la începutul proectelor, așa că metoda de împărțire a metrilor pătrați în zone separate în etapa de renovare și finisare permite ca spațiile de birouri și de locuit să fie adaptate pentru a se potrivi tuturor nevoilor.

De ce am nevoie de o partiție de zonare?

Principiul zonării poate fi utilizat pentru a crea zone individuale, autosuficiente din punct de vedere funcțional.

Într-o casă sau într-un apartament:

  • Separați zona de relaxare din camera de zi;
  • Organizați mini-camere confortabile separate pentru copiii de sexe diferite din camera copiilor;
  • Pentru a crea o cameră de lucru confortabilă în dormitor;
  • Pentru a separa zona de luat masa de bucătărie,și așa mai departe.

La birou este foarte important să organizați un mediu de lucru confortabil pentru angajații dumneavoastră. Zonarea vizuală a zonelor de lucru individuale are un impact pozitiv asupra capacității de lucru a angajaților.

Ce fel de pereți despărțitori pentru zonare există? 1

Ce fel de tipuri de compartimente sunt pentru zonare

Dacă mai multe încăperi trebuie împărțite în mai multe zone, pereții despărțitori ușori sunt o soluție bună. Structurile masive din cărămidă sau beton nu sunt întotdeauna adecvate și implică adesea multă birocrație. Obținerea unei autorizații de planificare din partea autorităților este o adevărată bătaie de cap atunci când vine vorba de reamenajarea unei clădiri existente.

Următoarele tipuri de pereți despărțitori pot fi utilizate pentru a diviza spațiul:

  • Pereți despărțitori din sticlă.
  • Pereți despărțitori din gips-carton.
  • Pereți despărțitori glisanți.
  • Pereți despărțitori interiori pentru zonare.
  • Sisteme pentru zonare din plastic compact (HPL).
  • Compartimente sanitare.

Pereți despărțitori din sticlă.

Pereții despărțitori din sticlă sunt un truc de design popular în ultimii ani. Acest mod de împărțire a spațiului va arăta foarte bine în casă, birou, centru comercial și instituție publică.

Pereții despărțitori de birou realizați din sticlă pot îmbunătăți vizual spațiul și, în același timp, îl pot împărți în secțiuni pentru a permite angajaților să lucreze împreună fără probleme și în mod confortabil. Birourilor le lipsește adesea lumina naturală din cauza lipsei de ferestre. Pereții despărțitori din sticlă lasă să pătrundă lumina și sporesc senzația de volum a spațiului în ansamblu, fără a fi aglomerat sau împovărător din punct de vedere vizual.

În spațiile de locuit ,nu sunt folosiți pereții despărțitori din sticlă doar pentru dușuri, ci și ca zonare decorativă și pentru a îndeplini orice idee de design. De exemplu, zonele populare între care partițiile din sticlă ar arăta adecvat și armonios sunt livingul/camera de dormit sau bucătăria/camera de dormit. Pereții despărțitori din sticlă separă zona de dormit în studiourile smart flat, acum populare, etc.

Noi, la ʺADOSSʺ, producem pereți despărțitori din sticlă călită, care este foarte durabilă și rezistentă la lovituri.

Ce fel de pereți despărțitori pentru zonare există? 2

Partiții glisante

Construcțiile cu pereți despărțitori glisanți sunt foarte populare, atât în Moldova, cât și în întreaga lume. Într-adevăr, este o modalitate foarte practică de zonare a oricărui spațiu. Este apreciat în special de companiile care trebuie să schimbe frecvent birourile.

Construcțiile de pereți despărțitori glisanți sunt rapid de instalat, practice de utilizat și contribuie semnificativ la economisirea spațiului. Pereții despărțitori realizați din sticlă călită sunt ușor de întreținut și pot transforma orice interior.

Ce fel de pereți despărțitori pentru zonare există? 3
Ce fel de pereți despărțitori pentru zonare există? 4

Ce profil este potrivit pentru o partiție?

Orice partiție pentru împărțirea unui spațiu în zone este o construcție alcătuită dintr-un cadru și panouri. Pentru ca peretele despărțitor să fie puternic și durabil și să reziste ani de zile fără probleme, trebuie ales un profil de cadru adecvat.

Profilele din aluminiu sunt cele mai potrivite pentru cadru pentru a asigura o capacitate portantă maximă a peretelui despărțitor. Acestea sunt elemente ușoare, rezistente și durabile care și-au dovedit eficiența în practică.

Compania ʺADOSSʺ produce și instalează la dimensiunile dumneavoastră individuale:

ʺADOSSʺ realizează orice tip de zonare și asigură întreaga gamă de lucrări: de la proiectare la instalare și întreținere

Ce altceva putem oferi?

Comanda apel
+
Sunati-ma!