Pereți despărțitori din aluminiu pentru birouri: un stil perfect și funcționalitate

iul. 31, 2023 | Blog

Organizarea corectă a spațiului de birouri permite crearea unor condiții optime pentru munca productivă a echipei și asigurarea confortului pentru clienții companiei. Pereții despărțitori din aluminiu reprezintă cea mai economică, simplă din punct de vedere tehnic (nu este necesară o renovare extinsă) și eficientă modalitate de zonare. Fabricarea și instalarea acestor sisteme durează puțin timp, iar clientul poate alege configurația ținând cont de cerințele individuale. Compania “ADOSS” oferă o varietate de construcții din aluminiu care îndeplinesc toate cerințele moderne. Să luăm în considerare caracteristicile lor, astfel încât să vă puteți convinge de oportunitatea achiziției și să puteți alege partițiile de sticlă potrivite pentru parametrii cheie.

Sisteme de compartimentare pentru birouri și interioare

Fiecare companie are propria viziune asupra modului în care ar trebui să fie organizat fluxul de lucru și, pentru a le satisface nevoile, se vând și se închiriază spații cu un plan deschis. Partițiile de birou din aluminiu fac posibilă împărțirea spațiului ținând cont de diverse nuanțe: numărul de angajați, specificul activităților companiei, echipamentele care urmează să fie instalate, numărul și amplasarea ferestrelor, cerințe suplimentare.

Серия ALT_111.

Sistemele de profile precum Alutech ALT 111 sunt perfecte pentru birouri, centre comerciale, complexe de divertisment și facilități administrative. Acestea sunt structuri de muluri și traverse cu profil de aluminiu și au următoarele avantaje:

  • perioadă lungă de funcționare;
  • raport optim între preț, fiabilitate și funcționalitate, care este apreciat de mulți locuitori ai Moldovei;
  • transmiterea naturală a luminii atunci când se alege o partiție din sticlă;
  • greutate redusă și ușurința lucrărilor de instalare și demontare;
  • conformitatea cu cerințele de securitate la incendiu;
  • o gamă largă de aplicații și multe variante de design, ceea ce permite clienților să cumpere pereți despărțitori prefabricați, care se potrivesc perfect cu proprietățile estetice

 

Perete despărțitor din aluminiu cu geamuri

Printre varietățile de structuri existente, variantele cu umplutură de sticlă sunt deosebit de comune. Acestea au un aspect elegant și sunt potrivite pentru a fi instalate în aproape orice încăpere, în timp ce nu ocupă mult spațiu și asigură izolarea fonică necesară. În birou este posibil să se creeze un mediu favorabil pentru o muncă productivă.

Există pereți despărțitori cu montare rapidă, universali și staționari, aceștia din urmă fiind ușori și întăriți. Acestea diferă în ceea ce privește înălțimea, proprietățile de izolare fonică, instalarea și mobilitatea. Profilul pentru pereții despărțitori pentru birouri poate fi de grosimi diferite, ceea ce afectează costul, dar în orice caz cumpărătorii pot conta pe o rezistență ridicată. Sistemul rezistă la fluctuațiile de temperatură și la impactul mecanic, fiind în același timp caracterizat de o întreținere ușoară.

Одинарное заполнение.
Стекло 6 мм толщиной.
Pereți despărțitori din aluminiu pentru birouri: un stil perfect și funcționalitate 1

Perete despărțitor clasic pentru birouri, realizat din profil de aluminiu și sticlă. Seria ALT_111. Umplutură simplă. Sticlă cu grosimea de 6 mm. Folosită pentru organizarea spațiului de lucru în spații comerciale, de birouri, medicale și administrative. Cost de la 70 euro/m2.

Sistem de profile pentru pereți despărțitori de interior – Alutech ALT 111

O alegere excelentă pentru proprietarii de complexe de afaceri sau pentru conducerea companiilor va fi comanda construcțiilor Alutech ALT 111 pentru amenajarea spațiului de birouri. Sistemul permite zonarea fără costuri financiare exorbitante. O alegere excelentă pentru proprietarii de complexe de afaceri sau pentru conducerea companiilor va fi comanda construcțiilor Alutech ALT 111 pentru amenajarea spațiului de birouri. Sistemul permite zonarea fără costuri financiare exorbitante. Principalele motive pentru a cumpăra astfel de partiții de birou cu profil de aluminiu:

  • Ușurința de asamblare. Sistemele simetrice și asimetrice se asamblează într-o singură zi, pregătirea se reduce la tăierea elementelor la dimensiuni în unghiuri drepte.
  • Varietate de opțiuni de umplere. Este posibil să se aleagă o construcție cu grosimi de umplere de la 4 mm la 12,5 mm.
  • Fiabilitate și durabilitate, care sunt asigurate prin utilizarea materialelor de înaltă calitate și a unei tehnologii speciale de producție cu o distribuție eficientă a metalului pe toată secțiunea transversală. Pentru a face o achiziție reușită din toate punctele de vedere, vă rugăm să contactați consultantul nostru. 

 

Pereți despărțitori din aluminiu pentru birouri: un stil perfect și funcționalitate 2

Ce altceva putem oferi?

Comanda apel
+
Sunati-ma!