Uși din aluminiu: tipuri și avantaje

dec. 11, 2023 | Blog

Oricine crede că ușile din aluminiu au fost eliminate de pe piața construcțiilor de către cele din plastic, este greșit. Datorită noilor materiale și tehnologii de fabricație, acestea continuă să se bucure de popularitate. Suprafața poate fi vopsită în orice culoare sau acoperită cu o peliculă care imită lemnul natural.

Ce fel de uși din aluminiu există?

Nu numai ușile de birou din profil de aluminiu sunt folosite pentru instalare. Produsele sunt utilizate pentru proiectarea grupurilor ce se folosesc la intrare, există modele de balcon și interior. Ușile din aluminiu sunt de tip:

Pendul. Pentru acest model sunt utilizate sistemele cu profil rece. Închizătoarele speciale pentru modelele pendule permit ușilor să se deschidă în interior și în exterior. Structurile pot fi simple și duble. Modele similare sunt concepute pentru spații cu trafic intens.

Glisante. Ușile din aluminiu similare cu sticlă sau solide vă permit să economisiți spațiu. Ușile se deplasează și alunecă sincron, nu au nevoie de mult spațiu. Trebuie avut în vedere faptul că astfel de tipuri nu pot fi arcuite.

Batante.O varietate mai tradițional, care a devenit cea mai des folosită. Ușile batante pot avea forme diferite de executare.

Ușa de intrare din aluminiu diferă de cea de interior având alt profil. În primul caz, există o inserție termică realizat din material termoizolant, poliamidă.

Серия ALT_111.

Datorită acestui fapt nu se vor crea poduri reci. Ca urmare, chiar dacă diferența de temperatură de afară și cea din cameră este mare, foaia nu va îngheța. De obicei,pentru ușa de intrare se utilizează un circuit de etanșare dublă, care ajută la îmbunătățirea izolației termice.

Avantajele ușilor din aluminiu

 Aluminiul este un material natural, ecologic. Chiar dacă este expus la raze ultraviolete, nu are loc scurgerea substanțelor toxice. Materialul este complet sigur pentru sănătatea umană.

Серия ALT_111.

Suprafața nu ruginește, tolerează perfect expunerea la detergenții de uz casnic și contactul constant cu umiditatea. Aliajul ce este folosit pentru a fabrica ușile de aluminiu personalizate este durabil. El face față la majoritatea sarcinilor standard: vânt, presiunea de construcției pe cutie, impacturi mecanice minore. Produsele din aluminiu și-au dovedit valoarea în timpul utilizării intensive, astfel încât acestea sunt adesea folosite pentru a echipa clădirile cu trafic intens. Pentru a întări cadrul,se utilizează elemente de rigidizare. Unul dintre avantajele ușilor din aluminiu este durabilitatea, acestea pot dura zeci de ani.

Materialul este perfect prelucrabil, astfel încât există posibilitatea de a crea produse pentru diferite scopuri: uși din aluminiu cu sticlă, pereți despărțitori pentru birou, foi solide pentru casă sau magazin, pentru grupurile de intrare. Deoarece structurile pot fi vopsite în orice culoare, varietatea aplicațiilor lor este în creștere.

Aluminiul este un metal ușor, astfel încât transportul și instalarea acestuia nu necesită mult efort. În plus, ușile realizate din astfel de materiale nu creează o sarcină suplimentară pe pereți. Este foarte important că aluminiul arde numai la temperaturi foarte ridicate. În viața de zi cu zi este imposibil să se creeze astfel de condiții. Prin urmare, ușile din aluminiu nu permit răspândirea focului, ceea ce sporește siguranța la incendiu a clădirii.

Unde se folosesc ușile înguste din aluminiu?

Spațiile interioare sunt zonate cu ajutorul ușilor înguste din aluminiu. Ele sunt folosite pentru a organiza spațiul interior, spațiul de birouri și pentru a face partiții în centrele expoziționale. Este posibil să se utilizeze panouri solide sau vitrate. De obicei, grosimea poate varia în funcție de dorințele clientului. Un cadru îngust poate fi vopsit în orice culoare.

Ușile din aluminiu, ale căror prețuri sunt acceptabile, sunt prezentate de compania “ADOSS” (Moldova). Le puteți cumpăra în câteva clicuri, accesați site-ul oficial al companiei. Catalogul prezintă ușile și pereții despărțitori Alutech ALT111, sunt de înaltă calitate, vor dura o perioadă lungă de timp. Cererea poate fi făcută online, va fi procesată rapid, după care produsul va fi trimis cumpărătorului. Vă puteți clarifica toate întrebările prin telefon.

Серия ALT_111.

Ce altceva putem oferi?

Comanda apel
+
Sunati-ma!