Utilizarea pereților despărțitori ALT_118 pentru a economisi spațiul

iun. 3, 2024 | Blog

Modul de amenajare a spațiului din grupurile sanitare, precum și calitatea materialelor și a construcțiilor folosite, determină eficiența de utilizare a încăperii. Nu întotdeauna există suficient spațiu pentru a amplasa la întâmplare mobilierul, instalațiile sanitare și elementele suplimentare, iar în acest caz, utilizarea pereților despărțitori în toalete este soluția optimă.

Compania “ADOSS” oferă sisteme ușoare și durabile cu profil de aluminiu Alutech. Apelând la noi, veți putea achiziționa la un preț avantajos orice cantitate de construcții cu parametrii necesari, pornind de la dimensiunile grupului sanitar și de la traficul din zonă.

Conceptul de optimizare a spațiului și importanța sa în designul interior modern


Aceeași încăpere poate fi confortabilă și ușor de întreținut, sau dimpotrivă, incomodă, înghesuită și care necesită un efort considerabil în procesul de curățenie. În contextul grupurilor sanitare, se adaugă necesitatea respectării normelor de igienă și sănătate.

Esența acestei concepte constă în alegerea soluțiilor tehnologice și planificarea amplasării elementelor astfel încât să se atingă o funcționalitate maximă. În paralel, se acordă atenție și soluțiilor stilistice. Peretele despărțitor pentru baie și toaletă este un instrument simplu și eficient pentru îmbunătățirea proprietăților practice ale încăperii. Prin intermediul acestuia, se poate utiliza rațional fiecare centimetru și încăperea chiar și mică poate găzdui toate elementele necesare.

Probleme legate de spațiul limitat în diferite tipuri de încăperi și abordarea inteligentă a rezolvării lor

Baile au aproape întotdeauna o suprafață mică și, în plus, pot avea forme ciudate, de aceea amenajarea lor poate fi dificilă. Aceasta este o provocare în special atunci când vorbim despre spații de uz comun.

Proprietarii sălilor de fitness, centrelor comerciale și de divertisment, restaurantelor, piscinelor, întreprinderilor etc. se confruntă cu următoarele dificultăți:

  • Lipsește spațiul necesar pentru a amplasa un număr suficient de cabine;
  • În aparență spațiul este suficient, dar din cauza formei nestandard a încăperii nu este clar cum să se amenajeze interiorul;
  • Traficul este ridicat și trebuie asigurate condiții confortabile pentru fiecare vizitator;
  • Renovarea trebuie făcută urgent pentru a putea începe utilizarea clădirii;
  • Nu este fezabil sau financiar rentabil să se instaleze pereți de zidărie.

Dacă nu se acordă atenție organizării spațiului, la intrare se vor forma cozi, vizitatorii vor rămâne nemulțumiți de condiții, iar personalul va trebui să depună eforturi excesive pentru a menține curățenia și ordinea.

Серия ALT_111.

Peretele despărțitor pentru toalete ALT_118 reprezintă o excelentă alternativă la un perete masiv, maximizând în același timp suprafața utilă a podelei. Utilizând o astfel de soluție, veți putea crește traficul și obține îmbunătățirea confortului în grupul sanitar, fără a efectua lucrări de renovare la scară largă.

ALT-118 – o soluție universală pentru amenajarea rațională a spațiului

Există posibilitatea de a amenaja un toalet cu perete despărțitor prin instalarea unor construcții moderne cu profil din aluminiu, indiferent de parametrii încăperii. Sistemele ALT-118 sunt disponibile în diferite stiluri și dimensiuni, ceea ce permite satisfacerea nevoilor oricărui client:

Utilizarea pereților despărțitori ALT_118 pentru a economisi spațiul 1
  • Variante de dimensiuni complete – garantează o confidențialitate maximă pentru vizitatori, au un aspect elegant și se integrează excelent în compoziția interioară modernă a grupurilor sanitare din restaurante, birouri, complexe comerciale și de agrement;
  • Variante de înălțime semi-înaltă – potrivite pentru încăperi cu plafoane joase, elimină senzația de aglomerare și asigură o ventilare rapidă a mirosurilor;
  • Variante cu formă de colț – permit o economisire semnificativă a spațiului în încăperi mici, fiind de asemenea adecvate pentru interioarele din clădiri vechi cu coloane, proeminențe și alte elemente arhitecturale neobișnuite.

Decizia cu privire la tipul de perete despărțitor pentru grupul sanitar combinat va putea fi luată după consultarea catalogului și a discuțiilor cu specialistul nostru. Suntem un producător consacrat în Moldova și suntem gata să venim la dumneavoastră pentru a efectua măsurătorile și a proiecta construcțiile.

A cumpăra un perete despărțitor pentru toaletă de la noi reprezintă o excelentă oportunitate de a optimiza spațiul fără eforturi suplimentare, în cel mai scurt timp și fără costuri exagerate!

Ce altceva putem oferi?

Comanda apel
+
Sunati-ma!