Peretele despărțitor din sticlă temperată: Soluția modernă pentru spațiul de lucru al dumneavoastră.

feb. 28, 2024 | Blog

În ultimii ani, tendințele în amenajarea spațiului de birou s-au schimbat semnificativ. Scopul principal este de a crea condiții cât mai confortabile și plăcute pentru toți angajații, asigurând maxima fiabilitate a tuturor construcțiilor, făcând locurile de muncă practice și eliberând în același timp cât mai mult spațiu liber. Aceste obiective sunt soluționate în mod complex de peretele despărțitor din sticlă temperată. Tot mai multe spații destinate birourilor și altor scopuri comerciale sunt amenajate exact cu astfel de construcții, iar proprietarii de afaceri obțin în final un rezultat maxim de eficiență.

Importanța și rolul pereților despărțitori din sticlă temperată în spațiul de birou modern:

Produsele din sticlă temperată reprezintă o soluție excelentă pentru:

  • Zonarea corespunzătoare a întregului spațiu interior al încăperii, dar menținând posibilitatea modificării designului în caz de necesitate, cu costuri minime;
  • Asigurarea unei bune permeabilități a luminii în fiecare încăpere separată;
  • Crearea condițiilor de confidențialitate în timpul comunicării specialiștilor cu clienții, lucru deosebit de important în anumite domenii de activitate.de afaceri obțin în final un rezultat maxim de eficiență.

În funcție de bugetul alocat, termenii așteptați de finalizare a renovării spațiului de birou și de complexitatea tehnică a sarcinii, există posibilitatea de a achiziționa structuri prefabricate sau de a comanda producția de sticlă temperată conform parametrilor și cerințelor individuale de design.

Серия ALT_111.

De ce sunt solicitați pereții despărțitori din sticlă pentru birouri?

Ușile, la baza cărora este folosită sticla temperată la comandă,nu servesc drept perete portant după finalizarea montajului. Acestea pot fi fie perete fixe, fie mobile din sticlă. Construcția lor este foarte simplă, având un cadru de aluminiu care este umplut cu diferite tipuri de sticlă. Modelul cel mai căutat este Alutech ALT111, care este de asemenea prezent în catalogul companiei “ADOSS” printre alte produse din sortiment.

Pentru a înțelege de ce anume aceste sisteme sunt în ultimii ani la apogeul popularității, este suficient să evaluăm rațional toate avantajele. Acestea constau în următoarele:

Серия ALT_111.
  • O rezistență mecanică ridicată, determinată de faptul că în bază se află un profil de aluminiu fiabil și durabil, iar sticla temperată are și ea caracteristici ridicate de rezistență la impact și mecanică.
  • Planificarea eficientă a spațiului – instalarea peretelor de diverse tipuri, forme și dimensiuni permite utilizarea fiecărui centimetru pătrat în mod maxim, lăsând în același timp spațiu liber pentru deplasarea angajaților și a clienților.
  • Transparența luminii – producția de sticlă temperate, încadrată într-o carcasă de aluminiu permite crearea unor condiții confortabile pentru angajații companiei, menținând în același timp productivitatea fiecărui specialist și reducând cheltuielile cu iluminatul artificial.
  • Nivel înalt de confidențialitate – se asigură ,prin necesitatea ,matuirea sticlei temperate pregătite, precum și printr-un sistem special de izolare fonică.

Produsele care includ sticlă temperată sunt durabile, fiabile, practice în întreținere, au un aspect estetic plăcut, iar prețul lor este complet acceptabil pentru orice buget destinat renovării biroului.

Tipuri de pereți despărțitori din sticlă pentru birou

Pentru a amenaja un interior perfect pentru birou, care să rezolve simultan problema utilizării raționale a spațiului util, confortul angajaților și aspectul reprezentativ, este necesar să alegeți corect construcția. Pe piață sunt disponibile produse de diferite tipuri:

Modelele fixe sunt produse staționare, care nu se deplasează și îndeplinesc funcția de perete. Ușile glisante permit asigurarea nivelului adecvat de confidențialitate în caz de întâlnire cu partenerii sau clienții, dar, în caz de necesitate, economisesc spațiu și asigură spațiu deschis.

Produsele cu cadru de aluminiu reprezintă soluția ideală în ceea ce privește practicitatea. Modelele decorative au un aspect plăcut pe suprafața sticlei – acestea pot fi matuiri decorative după tratamentul cu jet de nisip, vitralii, logo-uri și alte scopuri ale companiei.

Серия ALT_111.

Achiziționarea de pereți despărțitori din sticlă fiabile și rezistente la uzură modelul ALT111 în Moldova nu este o problemă. Compania “ADOSS” oferă condiții avantajoase, unde puteți plasa comenzi pentru structuri standard sau fabricație personalizată conform proiectului dvs.

Ce altceva putem oferi?

Comanda apel
+
Sunati-ma!